Termeni & Condiții

Bine ai venit pe site-ul Trichomist.ro. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următorilor termeni și condiții. Prin accesarea și utilizarea site-ului, ești de acord să respecți și să fii de acord cu acești termeni și condiții:

  1. Drepturile de autor: Conținutul acestui site, inclusiv textele, imaginile, mărcile comerciale și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu este permisă utilizarea, copierea, reproducrea sau distribuirea conținutului fără acordul scris al proprietarului.
  2. Informații personale: În timpul utilizării site-ului, poți furniza informații personale prin intermediul formularelor de contact sau înregistrare. Prin furnizarea acestor informații, ești de acord să respecți politica noastră de confidențialitate.
  3. Utilizarea site-ului: Site-ul este destinat utilizării personale și non-comerciale. Nu este permisă utilizarea site-ului într-un mod care încalcă legile aplicabile sau drepturile altor persoane.
  4. Responsabilitatea utilizatorului: Ești responsabil de orice acțiune întreprinsă în timpul utilizării site-ului. Nu trebuie să furnizezi informații false, frauduloase sau prejudiciabile. De asemenea, trebuie să respecți drepturile de autor și să nu afectezi securitatea sau funcționarea site-ului.
  5. Legături către site-uri terțe: Site-ul nostru poate conține legături către site-uri terțe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile acestor site-uri. Accesul la aceste site-uri se face pe propriul risc.
  6. Modificări și actualizări: Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza termenii și condițiile fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea ta să verifici periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.
  7. Limitarea responsabilității: Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele pierderi, daune sau prejudicii rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la termenii și condițiile noastre, te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii noastre de contact.